T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Sarıkaya Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Sarıkaya Devlet Hastanesi

İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Güncelleme Tarihi: 22/02/2018

Selçuk KARAALİ
                İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

1981 Sarıkaya doğumlu olan Selçuk KARAALİ İlkokulu Çıkrıkçı köyü İlkokulunda, Ortaokulu Sarıkaya İmama Hatip Lisesinde, Lise öğrenimini ise Sarıkaya Lisesinde tamamladı. Sırasıyla Cumhuriyet Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve yine Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. 2005 yılı Eylül ayında Sarıkaya Devlet Hastanesinde Bilgi İşlem Sorumlusu olarak göreve başladı. 15.12.2016 tarihinde İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak atanan Selçuk KARAALİ evli ve iki çocuk babasıdır.